Херсонська "Скіфія" виходить у новому форматі

Херсонська філія ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" оновила програмну сітку телеканалу "Скіфія"

Пізнавальне та корисне ранкове шоу, більше новин у будні, щоденний розгляд актуальної теми дня – телеканал "Скіфія" Херсонської філії Суспільного з 15 січня виходить в ефір у новому форматі.

Оновлене ранкове шоу "Ранок на "Скіфії" стартувало в ефірі телеканалу 16 січня. В будні, з 7:00 до 9:00, ведучі програми Олена Юдіна, Ольга Гмиря та Еріка Авдєєва у прямому ефірі спілкуються із гостями на актуальні теми. Долучитися до спілкування в прямому ефірі можуть і телеглядачі – телефоном, або у соцмережах.

Кожен може знайти цікаве для себе у щоденних рубриках: "Цікаво", "Корисні поради", "Мій Херсон", "Секрети краси", "Є така професія", "На пікнік", "Уроки з йоги", "Афіша", "Майстер-клас" та "Рекомендую прочитати...". Онлайн-трансляцію програми можна також дивитися у Facebook.

Про найактуальніші події регіону розкажуть "Таврійські новини". Програма виходять в прямому ефірі у будні: три ранкові 5-хвилинні випуски – о 7:30, 8:00 та 8:30, два денні 10-хвилинні випуски – о 13:30 та 17:00, а також ввечері – о 19:00 і 20:30 хронометражем 20 хвилин. По суботах 30-хвилинний випуск "Таврійських новин" в ефірі о 19:00. В прямому ефірі працюють ведучі Андій Усов, Ксенія Сіліна та Анна Коробова.

Новий вечірній прямоефірний проект "Тема дня" стартував в ефірі телеканалу "Скіфія" 15 січня. Із понеділка по п'ятницю, о 19:30 ведучі Ольга Петренко, Маргарита Коробова та Марина Молода досліджуватимуть топ-тему дня. "Тема дня" – спільний проект, у якому беруть участь новинарі, радійники та команда суспільно-політичного напряму філії.

У суботу до команди з виробництва "Теми дня" долучається Ліза Жарких. Її гості – відомі на Херсонщині люди: художники, літератори, краєзнавці, спортсмени, активна молодь тощо.

ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон