На Херсонщині говорили про запобігання та протидію торгівлі людьми

Боротьба з порушенням прав людини в сучасному світі вимагає об'єднання зусиль, тому служба зайнятості не залишається осторонь цих проблем.

Спеціалістами Нововоронцовського районного центру зайнятості разом із соціальними партнерами систематично проводяться семінарські заняття з питань попередження трудової міграції та торгівлі людьми, де у безробітних формується позиція відповідальності за своє життя, самостійності та створення умов для самореалізації.

Днями вкотре відбулася чергова дискусія безробітних громадян зі спеціалістами Нововоронцовського районного центру зайнятості з питань запобігання та протидії торгівлі людьми.

Під час роботи учасники отримали інформацію про стан ринку праці, наявність вільних робочих місць, можливість профнавчання за направленням служби зайнятості, що забезпечує їх можливістю спробувати знайти добре оплачувану роботу за місцем проживання та проаналізувати переваги і недоліки працевлаштування за кордоном у порівнянні з працевлаштуванням у межах місця проживання, а отже, дозволить запобігти негативним наслідкам.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон