Приклад спільних зусиль влади на Херсонщині

Таким прикладом став новий спортивний майданчик, який сьогодні, 10 січня урочисто відкрили у Кіндійці в загальноосвітній школі I-III ступенів № 18.

"Тепер учні цього навчального закладу матимуть змогу займатися спортом на сучасному майданчику! Такі об'єкти - це нові можливості для нашої молоді, для розвитку їх особистості і для їхнього здоров'я, адже саме за цими дітьми майбутнє нашої країни", - вважає присутній на урочистостях народний депутат України Олександр Співаковський.

Поява цього об'єкту стала можливою завдяки спільним зусиллям влади на усіх рівнях. Із державної субвенції при співфінансуванні Херсонської міської ради та Антонівської селищної ради понад 1 млн. грн. було витрачено на його будівництво.

"Так, завдяки успішній співпраці ми сьогодні разом святкуємо справжнє свято спорту та молодості. Переконаний, що відтепер, школярі у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров'я, а цей прекрасний майданчик виховає не одне покоління спортсменів! "– зазначив депутат обласної ради Юрій Рожков, який доклав немало зусиль для втілення цього проекту в життя.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон