Світла пам'ять ветеранам херсонської журналістики

У ці зимові дні журналістська спільнота Херсонщини зазнала тяжких втрат: пішли з життя старійшини газетярського цеху нашого краю Алла Яківна Сич та Галина Ігорівна Кокостікова.

Прийшовши у 1950-і роки до херсонської обласної газети «Наддніпрянська правда» молодими фахівцями, вони багато років самовіддано служили флагманові друкованої преси Нижньодніпров'я.

Алла Яківна Сич, завідуюча відділом культури та шкіл «Наддніпрянки», високопрофесійно висвітлювала культосвітній процес на Херсонщині, була тонким знавцем та поціновувачем літератури, театру, мистецтва,багато уваги приділяла вихованню молодих літераторів.

Галина Ігорівна Кокостікова була майстерним нарисовцем, новелістом, глибоко та різнопланово розвивала у газеті жіночу тему, краєзнавство, її матеріали друкувались не лише у рідному виданні, а й на сторінках всеукраїнських видань.

Олександр ГОЛОБОРОДЬКО

P.S. Колеги - наддніпрянці глибоко сумують з приводу кончини А.Я. Сич та Г.І. Кокостікової і щиро співчувають родинам та близьким покійних.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон