У ХДУ створюють актуальні спеціалізації

З цією метою на факультеті дошкільної та початкової освіти Херсонського державного університету відкрилася лабораторія робототехніки.

Майбутні вчителі мають тримати високу планку, яку ставлять сучасні освітні вимоги. Для майбутніх вчителів початкових класів вміння працювати із платформою Lego WeDo 2.0 є важливим, адже ця практико-орієнтована робототехнічна освітня платформа дозволить молодим педагогам розвинути в подальшому в учнів початкової школи навички програмування, інженерного проектування та зацікавити юнь природно-науковою діяльністю.

Як зазначила на зустрічі декан факультету дошкільної та початкової освіти ХДУ Любов Петухова, тут орієнтуються на те, що потрібно регіону і створюють актуальні спеціалізації – логопедія, інформатика, українознавство, іноземні мови, а зовсім скоро навчатимуть і спеціалістів з інклюзивної освіти.

- В освіту треба інвестувати, тому що це сприяє розвитку людського капіталу, а отже зі стін ХДУ виходитимуть люди, які створюватимуть нові можливості, нові точки росту, що в подальшому дасть можливість побудувати інноваційну економіку України, - розказав Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон