Бюджет та подарунки – під новорічну ялинку у Херсоні

Останні дні грудня завжди несуть в собі передсвяткові метушню і клопіт, бажання завершити справи, щось ще встигнути, наздогнати...

Вчора, 26 грудня, у Дніпровській районній у місті Херсоні ради відбулися останні у 2017 році засідання виконавчого комітету та сесії районної ради, метою яких було, в першу чергу, прийняття бюджету району у місті та п′яти цільових галузевих програм на 2018 рік, підведення певних підсумків роботи депутатів ради, її виконавчих органів.

Взяти участі у роботі сесії були запрошені Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко, депутати міської ради, з яких відгукнулися на запрошення районних колег Оксана Дьякова та Дмитро Іванов.

Пленарне засідання сесії було розпочато з приємної частини: від імені дитячого населення району голова районної ради Владислав Кондратов вручив Дипломи «Друг дітей Дніпровського району» за дієву підтримку діяльності органу опіки та піклування щодо дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, депутатам Ірині Нагорній, Ользі Еверт, Івану Ковалю, Володимиру Шумейку.

Грамотою голови районної ради було відзначено вклад у розвиток в районі дитячого футболу тренера ДЮСШ №5 Володимира Маляренка та громадського тренера Олександра Кисельова.

Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко звернувся до присутніх зі словами привітання з новорічними та різдвяними святами разом із побажаннями подальшої плідної праці депутатського корпусу району в інтересах громади, адже підсумки 2017 року говорять про ефективну командну роботу « дніпровців»: за рахунок цільової районної програми встановлено 85 контейнерів для роздільного збирання твердих побутових відходів, ще 34 контейнери будуть встановлені до кінця року; депутати активно співпрацюють з активістами органів самоорганізації населення в секторі приватної забудови, правліннями ОСББ, керівниками підприємств – до участі в 46 акціях з благоустрою залучено біля 1500 чоловік, прибрано 117 га прилеглих та прибудинкових територій, висаджено 600 хвойних саджанців на території сел. Текстильне, облаштовані дитячі майданчики, місця збирання побутових відходів, впорядковані зупинки міського транспорту, проведені районні дитячі свята та спортивні турніри.

Наприкінці святкової частини пленарного засідання сесії, міський голова разом із головою районної ради Владиславом Кондратовим та депутатами міської ради Дмитром Івановим та Оксаною Дьяковою, за рішенням депутатської комісії з питань життєдіяльності району, вручили головам правлінь 14 ОСББ газонокосарки , придбані за рахунок районної цільової програми .

Далі, в робочому ритмі, конструктивно були розглянуті усі бюджетні питання, винесені на порядок денний сесії – бюджет району у місті, п′ять цільових галузевих програм на 2018 рік затверджені депутатами районної у місті ради.

Прес-служба виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон