Підмога сільській медицині на Херсонщині

Напередодні Нового року представники Благодійного фонду Ігоря Колихаєва побували в усіх сільських фельдшерсько-акушерських пунктах Горнностаївського району(а їх - 13) з благодійною підтримкою - привезли медикаменти для надання першої необхідної допомоги. Загальна вартість ліків – 32 тисячі гривень.

А передувало цій благородній акції вивчення стану забезпечення медикаментами сільської медицини. Недофінансування галузі охорони здоров'я не дає можливості в повному обсязі забезпечити заклади медицини безкоштовними ліками для першої допомоги.

Фонд не вперше допомагає сільським медичним закладам, адже так важливо підтримувати установи, що рятують життя людям. Раніше за кошти Благодійного фонду Ігоря Колихаєва вже було придбано для Великоблаговіщенської сімейної амбулаторії пересувний кардіограф за 50 тисяч гривень та набір медикаментів першої необхідності.

Наразі вирішили допомогти медикаментами усім сільським ФАПам Горностаївського району.

Любов РУДЯ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон