Бізнесмени Херсонщини, не потрапте на гачок шахраїв!

За інформацією в.о. начальника управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Херсонській області Сергія Фролова, на території м. Херсона та Херсонської області знову активізувалися «податкові» телефонні шахраї.

Шахрайська схема повторюється, лише змінюються номери, з яких надходять дзвінки. Невідомі особи телефонують представникам бізнесу, представляються керівництвом Херсонської ОДПІ та вимагають перерахувати грошові кошти за уникнення проведення перевірок підприємницької діяльності.

Дзвінки «псевдоподатківців» надходять із мобільного телефону +38(066) 600-81-62 від осіб, які можливо відбувають покарання в місцях позбавлення волі.

Також злочинці можуть використовувати інші номери телефонів та розрахункові рахунки інших банківських установ, представляючись керівництвом або іншими посадовими особами фіскальної служби області, та шахрайським шляхом вимагати грошові кошти.

Бізнесмени Херсонщини, будьте пильними та обачними! Якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб фіскальної служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавайте кошти та якнайшвидше повідомте про це управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Херсонській області за телефонами: (0552) 42-76-41, (0552) 42-76-99, (0552) 42-76-92.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон