Головна ялинка Нової Каховки засяяла вогнями

У Новій Каховці, вчора, 21 грудня, урочисто запалили головну ялинку міста.

Висота новорічної красуні цьогоріч сягає майже 15 метрів. А прикрашають її нові неонові гірлянди та іграшки, які сяють різними барвами.

До того ж знаковим відкриття стало і тому, що, нарешті, ялинка повернулась на своє звичне місце – центральну площу Нової Каховки.

Як і завжди, свято відкриття було цікавим та насиченим: урочиста хода навчальних закладів на чолі з Дідом Морозом, Снігуронькою та керівництвом міста, виступи творчих колективів міста, ярмарок-продаж смаколиків, захоплююче театралізоване дійство на сцені, а ще – безліч вітань, теплих слів та подарунків.

За традицією, право запалити новорічну ялинку Нової Каховки надали міському голові Володимиру Коваленку. "Ще один рік добігає кінця. І завершується він з певними успіхами та досягненнями. Наше місто змінюється на краще, – зазначив, вітаючи жителів, мер. – А в основі цього лежить взаємна відповідальність і розуміння.

Сьогодні ми маємо повне право радіти, запаливши ялинку. Працьовита і злагоджена більшість депутатів, інтенсивно попрацювавши впродовж кількох місяців, ухвалила головний фінансовий документ, за яким Нова Каховка житиме весь наступний рік. Вже сьогодні цифри показують нам, що місто відчуватиме себе впевнено. Все решта – наша з вами праця. А свято, яке наближається, нехай подарує кожному радість, позитив та здійснення найзаповітніших мрій".

Також новокаховчан привітав секретар Новокаховської єпархії отець Миколай.

Після вітань, під радісний заклик «Раз, два, три, ялинонька, гори!» красуня засяяла різнобарвними вогнями й зібрала довкола себе величезний хоровод.

Також цього вечора перехідним вогником від головної ялинки запалили й другу лісову красуню – біля кінотеатру «Юність». Тож не оминіть нагоди помилуватися і нею.

Що ж, залишається сподіватися на успішний, а головне – мирний і благополучний рік і здійснення найзаповітніших мрій українців.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон