У Херсоні нейрохірург став «Людиною року»

У Херсоні відбулася щорічна премія «Людина року» за версією «Best in Kherson». Ввечері в одному з розважальних закладів обласного центрунагородили спортсменів, громадських діячів, творчих особистостей, підприємців, які мають здобутки у своїй діяльності, а також відзначилися протягом року, що минає.

Серед номінантів премії – нейрохірург Херсонської обласної клінічної лікарні Олег Селедець. Лікар вищої категорії, він віддав медицині понад 20 років і виконує операції здебільшого найвищої, четвертої та п'ятої категорії складності, рятуючи людські життя.

Часто це унікальні хірургічні втручання, які вимагають, так би мовити, ювелірної роботи, бо йдеться про головний мозок та спинний мозок. Оперують обласні нейрохірурги з найкращим оснащенням, використовуючи новітні технології.

Сам Олег Селедець — людина скромна. Зі сцени ескулап, який заслужено став людиною року, про свої здобутки не говорив, а просто привітав усіх з наближенням Нового року.

— Хотів би, користуючись нагодою, привітати всіх з наступаючими святами і в першу чергу побажати здоров'я, щастя, кохання, мирного неба. А всім медикам дякую за їхню тяжку працю, — зазначив номінант премії «Людина року» Олег Селедець.

Марина САВЧЕНКО
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон