Фіскали Херсонщини привітали дітей із Днем Святого Миколая

В Україні Святий Миколай завжди вважався покровителем і заступником усіх дітей. У цей день діти чекають його з нетерпінням, вони знають, що за їхню слухняність та працьовитість Святий Миколай принесе подаруночки та смаколики.

За доброю традицією, вчора у ролі «помічників» Святого Миколая виступили представники Головного управління ДФС у Херсонській області та Херсонської облради Всеукраїнської профспілки працівників фіскальної служби - багаторічні шефи Сиваської школи-інтернату, які приїхали привітати та створити атмосферу свята для 105 діточок, позбавлених родинного тепла та батьківської любові.

Вихованці приготували для гостей чудодійне театралізоване свято, вивчили віршики, пісні, веселі сценки та частушки. А шефи, як завжди, приїхали до вихованців із подарунками, які знадобляться у години дозвілля та додадуть солодкого відчуття свята. Подарунок від святого Миколая дістався кожній дитині.

Малюки із зацікавленням слухали привітання з Різдвяними святами особисто від начальника ГУ ДФС області Ігоря Клима, першого заступника начальника Дмитра Сосиновича та голови профспілкового комітету Вікторії Арустамян.

Із словами вдячності до гостей звернулася директор Сиваської школи – інтернату Галина Федорівна Колько, яка зазначила, що саме такі заходи попри всі удари долі, допомагають таким дітям залишатися доброзичливими та чутливими, відчувати турботу та підтримку дорослих та вірити в дива на свято Миколая Чудотворця.

Вихованці тепло зустрічали гостей, розповідали про свої успіхи, показували роботи, виготовлені власноруч, та на завершення свята з великим задоволенням провели екскурсію по своїй рідній школі-інтернату.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон