Ви приходьте до нас ще...

Третій рік поспіль Херсонська «Самопоміч» разом зі студентами Херсонського економіко - правового інституту та його ректором Валентиною Покотиловою вітає вихованців школи-інтернату ім. Т.Г.Шевченка з Днем Св.Миколая та новорічними святами.

Продовжуючи добру традицію, студентська рада ХЕПІ підготувала для малечі казкову виставу з веселими конкурсами, солодкими подарунками. Активісти «Самопомочі», як помічники Миколая, зібрали та привезли необхідні для занять школярів канцелярські товари, а також для класу, де вчаться комп'ютерній грамотності діти з кризових родин - комп'ютерні «мишки».

Дуже пощастило маленьким вихованцям інтернату, адже вихователем у них працює Володимир Сагайдак, знаний в місті волонтер та людина з великим Серцем, сповненим любові до дітей. Володимир Петрович влаштував для гостей екскурсію інтернатом, показав приміщення для занять різними видами спорту, які їм вдалося облаштувати завдяки допомозі небайдужих людей.

Свято видалося дуже зворушливим , особливо коли маленький хлопчик почав пригощати жінок щойно отриманими цукерками з проханням: «Ви приходьте до нас ще..»

Самопоміч - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон