У Генічеську мрії дитячі збуваються

«Мрії найкращі дитячі збуваються. Двері групи нової для них відчиняються!» – саме такими словами розпочався патріотичний захід «Я землі своєї паросток зелений»,який відбувся у дошкільному підрозділі навчально-виховного комплексу Генічеська школа №3 з нагоди відкриття нової групи.

Як відомо, НВК «Генічеська школа №3 – дошкільний навчальний заклад» Генічеської районної ради нещодавно прийняв ще 25 маленьких жителів міста 4-х річного віку.

Для цього за рахунок коштів районного бюджету відремонтували й облаштували приміщення, які тривалий час не використовували.

Там відновили і відремонтували всі необхідні кімнати для перебування дітей – ігрову кімнату, роздягальню, туалет і т. п.

На свято прийшли керівникми Генічеського району - голова районної ради Андрій Євстратов голова райдержадміністрації Олександр Воробйов, міський голова Олександр Тулупов, заступник голови районної ради Віктор Краєвий, керівник справами виконавчого апарату райради Сергій Коржевий, начальник відділу освіти Ірина Попова керучий справами виконавчого комітету міської ради Ольга Осташевська і депутати районної ради Микола Ніколенко та Олександр Вівтаник. У подарунок заклад отримав новорічну ялинку, костюми, дитячі іграшки та набір посуду.

Слова подяки звучали сьогодні на адресу батьків, педагогів, спонсорів і шефів дошкільного навчального закладу дитячий садок «Івушка».

З привітаннями до присутніх звернувся голова районної ради Андрій Євстратов: «Я дякую всім, хто брав участь у відкритті нової групи. Саме завдяки спільній роботі, консолідувавши всі сили і можливості, ми змогли досягти таких високих результатів і вирішити проблему з чергами в дитячі сади Генічеська. І сьогодні з упевненістю можна сказати, ця наша спільна перемога – не остання. Роботи по відкриттю додаткових місць в дитячому садку і розвитку міської системи дошкільної освіти в цілому будуть продовжені».

В холі закладу для запрошених була представлена презентація методичних посібників «З Україною в серці», а також виставка творчих поробок дітей та батьків «Моє рідне місто – Генічеськ». У музичній залі дошкільного підрозділу, за кращими українськими традиціями, гостей привітно зустрічали короваєм вихованці старшої групи. Дошкільнята завзято виконали гімн дошкільного підрозділу, подарували присутнім запальні українські таночки та зворушливі пісні.

У захоплюючу подорож живописними куточками рідного міста гостей запросила заступник директора Наталя Тернавська. Діти середньої групи разом із вихователем Світланою Корнєєвою охоче подорожували видатними місцями малої Батьківщини, створили альбом «Сонячне місто – Генічеськ», пригадали відомих людей Генічеська, в гості навіть завітала співачка, матуся Даніїла Чередніченко, керівник вокально – хореографічного колективу – Ганна Чередніченко, яка виконала для присутніх пісню «Нехай квітує Україна».

Вихованці не лише вразили присутніх глибокими та різнобічними знаннями про рідний край, затанцювали таночок справжніх «Морячків», а й на згадку подарували присутнім сувенірні кораблики, які виготовили власноруч.

Директор НВК Тетяна Микитась підвела підсумок даного заходу, подякувавши всім ініціативним, творчим та небайдужим людям, які безпосередньо приймали участь та допомагали у відкритті додаткової четвертої групи.

Теплими словами вдячності цього дня пригадали і депутата районної ради Віктора Григоровича Іщенко, який зробив чи не найбільший внесок для того, щоб сьогодні дошкільний підрозділ НВК був повноцінним закладом дошкільної освіти!

Генічеська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон