Олександр Співаковський: Талановиті вчені України чекають на нашу підтримку

Про це під час Погоджувальної Ради наголосив народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка», Перший заступник Голови Комітету з питань науки і освіти Олександр Співаковський.


«Прошу на цьому тижні поставити на голосування 4 важливих постанови, а саме: 6752 про присудження Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2016 рік...; Проект постанови 6753 про призначення у 2017 році іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих вчених; Проект Постанови 7364 про присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

Та проект постанови 5576 про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про призначення у 2016 році іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених". Ми маємо знайти можливість вже на цьому тижні проголосувати ці важливі 4 постанови для нашої талановитої молоді і таким чином підтримати її», – наголосив політик.

«Відкладати на завтра ці постанови не можна, на них чекають молоді, талановиті українці. Це те мале, що ми можемо зробити для них. І молоді вчені, замісить того, аби їхати до Європи, залишаться в Україні, працюватимуть на Україну. Прошу у вівторок підтримати ці 4 постанови, підтримати наших молодих вчених», – закликав Олександр Співаковський.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон