Андрій Гордєєв: Питання оборони – це питання безпеки кожної родини

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв висловив слова вдячності за небайдужість до справи захисту нашої Батьківщини всім,хто протягом року допомагав, організовував та брав участь у навчаннях в загонах територіальної оборони.

Сьогодні, 16 грудня ми завершили заходи зборової підготовки 2017 року та востаннє провели практичне навчання з військовозобов'язаними - це був загін оборони Голопристанського району на 241 загальновійськовому полігоні Збройних Сил України.

Цей захід є невід'ємною складовою підготовки територіальної оборони області та свідчить про постійне посилення обороноздатності Херсонщини.

Підбиваючи підсумки, скажу, що вже проведено п'ятдесят навчальних занять усіх рот охорони і загонів оборони та десятиденні збори із стрілецьким батальйоном, в яких взяли участь майже 5 тисяч військовозобов'язаних підрозділів територіальної оборони Херсонської області.

Ми повинні чітко розуміти, що питання оборони – це питання безпеки кожної родини, і усвідомлювати, що в разі потреби ми повинні захистити дітей, онуків, сім'ї.

Наступного 2018 року ми продовжимо навчання для наших захисників. Тому дуже сподіваюсь, що під час наступних навчань знайдуться добровольці, які будуть готові укласти контракти зі Збройними Силами України і вже на контрактній основі захищатимуть незалежність нашої держави.

Щиро зичу миру та спокою, дорогі друзі, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку вашим оселям. Слава Україні!, - побажав Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон