На Херсонщині до покупців не потрапили 23 тисячі літрів пального сумнівної якості

А завадили розповсюдженню невідомого походження та сумнівної якості паливно-мастильних матеріалів працівникиоперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області.

Так, у рамках проведення операції «Акциз-2017», оперативники встановили осіб, які упродовж 2017 року на автозаправній станції, розташованій на території Херсонської області, займалися продажем ПММ (скрапленого газу, бензину та дизельного пального) без будь-яких дозвільних документів.

За результатами проведених заходів працівники податкової міліції вилучили з незаконного обігу 23,2 тис. літрів ПММ, орієнтовною вартістю 563 тис. грн., а разом з обладнанням загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей склала понад 1,7 млн. гривень.

Досудове розслідування кримінального правопорушення, внесеного до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України («Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів»), проводить слідче управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон