У Херсоні з’являться нові тролейбуси

Сьогодні, 13 грудня, голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв та співробітники компанії «Lincoln Transport Ltd»Сандор Хат, Ота Штрос, Нандо Кос, Саймон Шпітц обговорили питання налагодження співробітництва в інвестиційній та інфраструктурній сферах діяльності.

Оскільки зустріч була присвячена питанням транспортної системи Херсона, на засіданні були присутні міський голова Володимир Миколаєнко, директор МКП "Херсонелектротранс" Єгор Устинов та начальник ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» Олександр Олійник.

Основною темою зустрічі стало обговорення перспектив реалізації проекту з оновлення системи пасажирських перевезень у Херсонській області шляхом закупівлі високоякісних новітніх тролейбусів з подальшим створенням підприємства з оперативного управління, обслуговування та їх часткового збирання на території ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод».

Компанія «LINCOLN TRANSPORT LTD.» пропонує тролейбуси зі спеціальними акумуляторами, які нададуть можливість обслуговувати і прилеглі до Херсона населені пункти (Олешки, Білозерка, Комишани та інші).

«Зараз Україна стрімко інтегрується до Європи, тому ми маємо забезпечити відповідні стандарти для громадян в медицині, ЖКГ і, звичайно, в транспортній системі. Ми активно налагоджуємо співпрацю з іноземними інвесторами для того, щоб підвищити й оновити технічний рівень муніципального транспорту в Херсоні та області, щоб він відповідав світовим стандартам і передовим технологіям. Наразі мовиться про оновлення тролейбусного парку міста», - пояснив голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

У рамках зустрічі відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською міською радою та компанією «LINCOLN TRANSPORT LTD.» з метою створення високотехнологічної системи пасажирських перевезень зі значною екологічною складовою, підвищення рівня промислової інфраструктури Херсонської області та міста Херсон та стимулювання залучення інвестицій у пріоритетні сфери економічного розвитку.

В середині січня 2018 року очікується приїзд робочої групи компанії «LINCOLN TRANSPORT LTD.» для проведення технічно-економічного аналізу транспортного потенціалу Херсона. Вже після експертної оцінки сторони почнуть активну співпрацю в даному напрямку.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон