Андрій Гордєєв: Діти надихають розвивати спорт на Херсонщині

Минулої п'ятниці, 8 грудня, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв разом зі своїми заступниками, взяв участь у відкритті спортивного майданчика зі штучним покриттям в селі Чорнобаївка Білозерського району.

«Діти дали такий заряд енергії, що надихнули мене й надалі розвивати спорт на Херсонщині. Адже саме спорт – прекрасна можливість фізично розвиватися та згуртовувати дух юних спортсменів», - поділився голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

Спорудження стадіону здійснювалось в рамках проекту «Розвиток в області мережі сучасних спортивних споруд», і фінансувалося за рахунок Державного фонду регіонального розвитку на суму 1172,0 тисяч гривень та Чорнобаївського сільського бюджету на суму 206 тисяч гривень.

Варто зазначити, на даний час в цьому селі функціонує три групи відділення футболу Білозерської дитячо-юнацької спортивної школи чисельністю 36 учнів, а також в аматорському футбольному клубі «Колос» займається 25 спортсменів.

Введення в дію спортивного майданчика дасть можливість додатково залучити до занять футболом Білозерської ДЮСШ до 40 дітей (2 групи початкової підготовки по 18-20 учнів).

Насамкінець голові Херсонської облдержадміністрації Андрію Гордєєву та почесним гостям надали право перерізати червону стрічку та провести перший символічний удар по м'ячу.

Довідково: загалом у 2017 році побудовано 4 спортивних майданчика, а саме: в с.Станіслав, с.Чорнобаївка Білозерського району, м. Олешки та м. Херсон. Завершується будівництво 9 спортивних майданчиків зі штучним покриттям у Білозерському (с.Дар'ївка), Бериславському (с.Милове), Голопристанському (с.Чулаківка), Скадовському (м.Скадовськ, с.Приморське), Новотроїцькому (смт Новотроїцьке та смт Сиваське) районах, містах Херсоні та Каховці.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон