Херсонські школярі поспілкувались з депутатами

Сьогодні, 7 грудня в День місцевого самоврядування, депутати Херсонської міської та обласної рад зустрілися з учнями Школи гуманітарної праці.Зокрема, для учнів 6-А і 6-Б класу відбулася зустріч з депутатом Херсонської міської ради Дмитром Ільченко.

Метою зустрічі було знайомство школярів зі специфікою роботи депутата місцевої ради. Учні не приховували своєї цікавості і задавали питання.

Можливо така зустріч допоможе дітям уважніше ставитися до процесів, що відбувається в суспільстві. Вони навчаться брати участь і реалізувати свої права і можливості.

А депутат Херсонської обласної ради Микола Ставицький сьогодні, 7 грудня отримав чудову нагоду поспілкуватись з учнями - старшокласниками комунального навчально - виховного комплексу Школа гуманітарної праці, про що він поділився враженнями:

"...Видалась дуже цікава та жвава бесіда. Я розповів майбутнім членам дорослого суспільства про депутатську роботу, про ситуацію яка існує сьогодні в країні.

Одним з головних меседжів до молоді був про те, що країна починається з кожного з нас. Тому треба вчитись, і постійно займати активну громадянську позицію. Учні задавали мені масу питань, на які я відповідав з великим задоволенням.

Наприкінці зустрічі я попрощався з юнаками гаслом «Слава Україні», а у відповідь почув десятки юних голосів «Героям слава»!

Дякую директору школи Артему Кияновському за запрошення! Ось така вона ШГТ. Я тепер ще більше впевнений, Україна має майбутнє!", - повідомив депутат Микола СТАВИЦЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон