Херсонському обласному телебаченню обрали продюсера без менеджера

Оголошено результати конкурсного відбору на позиції менеджерів і продюсерів філій Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Про це повідомив голова НСТУ Зураб Аласанія.

Правління Національної суспільної телерадіокомпанії України 5 грудня завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії.

Конкурсний відбір пройшов у 23 областях. Було заповнено 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів. Із менеджерами та продюсерами філій підпишуть строкові трудові договори на один рік, які за результатами роботи можуть бути продовжені.

Посаду продюсера Херсонської Регіональної дирекції Національної суспільної телерадіокомпанії України, за результатами конкурсу, отримав заступник головного редактора ХОДТРК "Скіфія", директор ТВО "Ранок" Василь Григорович СЕРЕДЮК.

А от менеджера Херсонській філії НСТУ не обрали - конкурс на цю посаду не відбувся (офіційна формула – «конкурс вважається таким, що не відбувся») і планують продовжити цю роботу в лютому. Нові конкурси буде оголошено за місяць до початку, щоб у кандидатів було ще більше часу для підготовки.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон