У Скадовську хочуть затвердити пільги для учасників АТО

Відповідний проект рішення оприлюднений на офіційному сайті Скадовської міської ради.

Мова йде про пільги на комунальні послуги, які надає міське комунальне підприємство «Водне господарство» та КП «Очисні споруди».

А саме: на послуги з водопостачання та утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та послуги з водовідведення та вивезення побутових відходів.

Розмір пільги – 75%. Тобто учасники АТО будуть сплачувати лише 25%. Різницю комунальним підприємствам будуть відшкодовувати з міського бюджету.

Скористатись цим зможуть учасники АТО, члени їх родин, які зареєстровані в Скадовську та знаходяться в лавах ЗСУ, Національної гвардії та інших військових формувань, що боронили нашу державу на Сході та утворились в рамках чинного законодавства.

Також подібну знижку на оплату комунальних послуг отримають члени сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції та члени родин померлих внаслідок поранення, отриманих під час служби на Донбасі.

Аби скористатись пільгою, учасник АТО разом із родиною має звернутись до відповідного комунального підприємства. І надати такі документи:

- копію паспорту;

- копію ідентифікаційного коду;

- довідку про склад сім'ї;

- копію довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції;

- інші документи у разі необхідності.

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон