Каховка закупить медичне обладнання на майже 3 мільйони

Наприкінці листопада міська рада Каховки внесла доповнення до Програми економічного, соціального та культурного розвитку міста на 2017 рік.

Так, її доповнили додатком №7. У ньому перераховується медичне обладнання, яке закуплять за рахунок міського бюджету. Тільки ці кошти спершу перерахують у вигляді субвенції до бюджету району.

Що ж саме і скільки планують придбати? Три штуки дитячого медичного відсмоктувача коштуватимуть 10,5 тисяч гривень. За протипролежні матраси у кількості 10 штук планують віддати 26 тисяч.

Ще 90 тисяч піде на ліцензію для програмного забезпечення медичної інформаційної системи «МедЕйр». І стільки ж на впровадження цієї системи.

На два пульсоксиметра для новонароджених з неонаталогічним датчиком піде 13 тисяч. А ось лазерний коагулятор затягне на майже 182 тисячі.

Придбати хочуть і 5 моніторів пацієнта. Кошторис – 150 тисяч гривень.

Два апарати штучної вентиляції легень коштуватимуть бюджету 560 тисяч гривень. Подібний апарат для малюків обійдеться у 249 тисяч. На 7 шприцевих дозатори виділять 119 тисяч, ще 72 тисячі – на пару кисневих концентраторів.

Стіл для санітарної обробки новонароджених – 28 тисяч. Півмільйона гривень витратять на придбання колоноскопу, бронхоскоп виявився трохи дешевшим – майже 396 тисяч.

Також планують за бюджетні кошти придбати 2 підйомники для людей з особливими потребами на 52 тисячі, і майже на 200 тисяч комп'ютерної техніки.

Усього на медобладнання витратять 2 млн 736 тис 800 грн.

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон