На базі Каховського військомату відбулися теоретично-практичні навчання

Днями на базі Каховського об'єднаного міського військового комісаріату відбулися теоретично-практичні заняття на тему «Порядок та організація роботи пункту прийому особового складу, повноваження місцевих органів державної влади (місцевого врядування) з впровадження законів України у воєнних питаннях».

Захід складався з теоретичної та практичної частин, проводився з метою забезпечення єдиного підходу посадових осіб військових комісаріатів та органів державної влади до проведення військової мобілізації.

На показово-теоретичні заняття були запрошені військові комісари усіх військкоматів Херсонської області, а також міські голови та голови державних адміністрацій. Військовослужбовці запасу, які проходили службу в АТО, зголосилися допомогти у практичній частині занять.

На їхньому присутні мали можливість прослідкувати як правильно, згідно з інструкцією, проводити військову мобілізацію. Було продемонстровано поетапно усі моменти: від зустрічі майбутніх військових, оформлення відповідних документів, видачі військової форми і до відправлення у відповідний військовий підрозділ.

Корегував проведення заходу військовий комісар Каховського ОМВК підполковник Власеневич Валерій Федорович.

"Каховська Зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон