Херсонський нардеп працює з виборцями

Народний депутат Олександр Співаковський висловив свою точку зору з приводу того, що зараз у суспільстві точиться багато дискусій стосовно виборчої системи.

...Дехто зопалу намагається представити мажоритарку як абсолютне зло. Скажу чесно — не поділяю цю думку. Бо особисто мені як мажоритарнику робота в окрузі насправді багато дає для розуміння процесів, що відбуваються в суспільстві, в країні. Це такий собі «метод глибокого занурення», постійна і безпосередня робота «очі в очі» з людьми, які тебе обрали...

Загалом це дуже допомагає у законотворчій діяльності. Люди ж йдуть до свого депутата не за гречкою, їм потрібна його допомога та підтримка у вирішенні наболілих питань. От сьогодні у своїй громадській приймальні проводив особистий прийом.

І знову - весь можливий спектр проблем. Від глобальних (допомогти з утепленням та ремонтом дитячого садочка, посприяти скорішому прийняттю законопроекту про службу в органах самоврядування тощо), до - особистих, цілком конкретних проблем конкретних людей.

До речі, знову масово пішли звернення стосовно субсидій, але це у нас «сезонне». Звертає також на себе увагу збільшення скарг на перерахунок пенсій. І деякі з них, знаєте, виглядають цілком обгрунтованими. Але будемо розбиратися окремо по кожному випадку, будемо аналізувати та узагальнювати ці «пенсійні» проблеми. Не виключаю навіть, що доведеться виходити з пропозиціями до профільних міністерств та відомств.

Загалом до приймальні сьогодні звернулося більше десятка херсонців. Можу запевнити: будемо, як завжди, робити все можливе, щоб допомогти кожному з них. Хоча, змушений констатувати, для цього у народних обранців не такий вже й багатий вибір важелів, - констатував Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон