Студенти херсонських вишів переглянули перфоменс «Жіночі голоси»

28 листопада 2017 року студенти спеціальностей "Соціальна робота", "Соціальна педагогіка" та "Психологія", викладачі факультету психології, історії та соціології в актовій залі Херсонського державного університету переглянули показ-перфоменс «Жіночі голоси».

Захід було підготовлено за ініціативи облдержадміністрації, Херсонського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та безпосередньої участі акторів Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша.

Дана вистава створена з матеріалів, які зібрала драматургиня Наталя Блок. У перфоменсі представлені розповіді жінок різних соціальних категорій та віку міста Херсона, котрі були змушені терпіти насилля, бо не мали змоги вийти з цієї ситуації самостійно.

Захід було проведено в рамках міжнародних кампаній «Не залишити нікого осторонь: зупинити насильство щодо жінок та дівчат» та 16 днів Активізму проти гендерно обумовленого насильства.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон