Як херсонські нардепи ставляться до своєї роботи

Як відомо, основною роботою народних депутатів України (за яку вони отримують заробітну платню) є законотворча діяльність, основним місцем роботи - Верховна Рада. Але не всі народні депутати від Херсонщини відповідально ставляться до своєї роботи...

Херсонську область представляють у парламенті п'ять народних депутатів - мажоритарників, але до роботи у Верховній Раді вони ставляться по різному (див. таблицю) - не всі сумлінно ходять на роботу, а інколи, навіть перебуваючи у сесійній залі, не беруть участь у голосуваннях.

Найбільшим порушником трудової дисципліни виявився нардеп Федір Негой, який пропустив (чи не брав участь) більше ніж у половині (57%) голосувань у Верховній Раді.

Близькі до цього безвідповідального "антирекорду" народні обранці Іван Вінник (47,5% прогулів), Юрій Одарченко (42, 6%) та Сергій Хлань (42,6%).

А от найбільш дисциплінованим парламентарієм виявився Олександр Співаковський, який не брав участь лише у 20,8% голосуваннях у Верховній Раді України.

Можна по різному оцінювати зміст та якість законотворчої діяльності херсонських нардепів, але на роботу ходити треба - вас же для того і обирали!

За матеріалами Громадського руху ЧЕСНО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон