У Херсоні відбувся турнір пам’яті справжнього бійця

Сьогодні, 28 жовтня в Херсоні у ВУФК відбувся Відкритий Кубок з військово-спортивних багатоборств «Бойове двоборство»,присвячений пам'яті бійця батальйону «Херсон» УМВС України Павлу Мазуру.

Організатором змагань виступили: ГУНП в Херсонській області, Херсонська обласна федерація «Військово-спортивних багатоборств», КНСП «Оберіг» Херсонської обласної ради, КУ ХОЦФЗН «Спорт для всіх» Херсонської обласної ради.

Перед початком змагань спортсмени і глядачі вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв за честь, свободу і незалежність нашої України.

В урочистому відкритті спортивного турніру прийняли участь: Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, т.в.о. начальника ГУНП в Херсонській області підполковник поліції Микола Вербицький, начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Херсонській області підполковник поліції Микола Кучерявий, голова ХОО ПАП Олександр Кузнєцов, голова херсонської федерації Геннадій Бутенко, депутати обласної та міської рад.

Понад 120 учасників з Житомирської, Одеської, Запорізької, Полтавської, Херсонської областей приїхали аби показати свою спортивну майстерність в бойовому двоборстві.

Почесні гості наголошували на тому, що даний турнір повинен стати щорічним, бо той вклад, який зробили такі мужні люди, як Павло Мазур у нашу свободу безцінний. Наш з Вами борг – ПАМ'ЯТАТИ про це!

ХОЦФЗН Спорт для всіх

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон