"Земляцтво Херсонщини" відзначає свій ювілей

Сьогодні, 27 жовтня міжнародна громадська організація «Земляцтво Херсонщини» відзначає 20-ту річницю від дня утворення.Урочистості з цієї нагоди відбуваються у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

З цієї нагоди делегація з Херсонської області на чолі з головою облдержадміністрації Андрієм Гордєєвим прибули до Києва.

Прозвучало чимало привітань на адресу організації "Земляцтво Херсонщини". Також голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв нагородив почесними грамотами: Володимира Божко - викладача Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства; Станіслава Ніколаєнка - ректора Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Далі на гостей чекав святковий концерт. Свої виступи презентували студенти Національного університету біоресурсів і природокористування та актори Херсонського академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

Елеонора ГУСЬКОВА з Києва

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон