Желуденко: Станіславський Будинок культури єдиний в районі опалюється

Над відновленням сільського Будинку культури у Станіславі Білозерського району працюють з 2012 року.Наразі, це єдиний сільський Будинок культури у районі, який має сучасне опалення.

- З 2012 року ми взялися за облаштування Будинку культури, - каже сільський голова Станіславу Володимир Желуденко.Перші кроки та й зараз нам допомагав робити наш депутат Андрій Путілов. В нас не виходило все швидко, бо були ті, хто заважали. Але минулої зими ми запустили систему опалення. Зараз наш Будинок культури єдиний сільський у районі, що має опалення. Система зроблена таким чином, що ми можемо в будь-який час за потребою обігрівати окремі приміщення. Тобто це економно.

17 жовтня у селі зробили ще один крок у розвитку культури – у Будинку культури відкрили новий танцювальний клас. На святковому заході був присутній депутат Херсонської обласної ради Андрій Путілов.


За його словами, створення умов для розвитку фізичних та творчих здібностей молоді, дозволяють зробити життя у селі насиченим та цікавим, згуртовують громаду.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон