У Херсоні поліцейські стали лауреатами всеукраїнського фестивалю

У Херсоні поліцейські стали лауреатами всеукраїнського фестивалю військово-патріотичної творчості «Оберіг».

Вже 15 років в Херсоні в обласному Палаці молоді та студентів проходить фестиваль військово-патріотичної творчості «Оберіг». Традиційно в ньому беруть участь поліцейські Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Цього року на ювілейному фестивалі поліцію представляли оперуповноважений управління протидії наркозлочинності Катерина Ситнік та оркестр обласного главку поліції.

Перед початком Гала-концерту на площі біля Палацу для гостей виконував музичні композиції оркестр Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Після виступу оркестру для глядачів виступив спецпідрозділ «КОРД», який продемонстрував тактику нападу і прикриття з вогнепальною зброєю. Потім спецпризначенці провели показове затримання автомобіля з «озброєним злочинцем».

По закінченню показових виступів спецпідрозділу поліції розпочався Гала-концерт фестивалю військово-патріотичної творчості «Оберіг».

Загалом у конкурсі брали участь 60 учасників та колективів з Херсона, Києва, Вінницької, Запорізької, Миколаївської, Харківської та Одеської областей. Талановиті діти та дорослі виступали у різних номінаціях – вокал, хореографія, бардівська пісня, інструментальний жанр, художнє читання.

Поліцію області на фестивалі представляли оперуповноважений управління протидії наркозлочинності Катерина Ситник та оркестр обласного главку поліції. Їм вручили дипломи та цінні подарунки.

Поліцейський оркестр під диригуванням Анатолія Колесника отримав диплом у номінації «Інструментальний жанр» за вагомий внесок у розвиток військово-патріотичної творчості. Катерина Ситник виконувала композицію «Злива» та стала лауреатом фестивалю у номінації «Сучасна пісня» за популяризацію військово-патріотичної теми у пісні.

Під час Гала-концерту виступаючі виконували хореографічні номери, читали вірши та співали на патріотичну тематику, чим справили на глядачів незабутнє враження. Також на сцені заспівав арт-гурт «102 FM» обласного главку поліції, який, до речі, є володарем Гран-при фестивалю «Оберіг-2016».

Ірина АТАМАНЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон