У Каховці відбувся благодійний ярмарок

Каховка приєдналася до святкування Всесвітнього дня захисту тварин. Біля ТЦ «Універмаг» відбувся благодійний ярмарок,мета якого – привернути увагу до проблем тварин (як домашніх, так і безпритульних).

Жителі та гості міста мали можливість поспілкуватися з тваринками (мешканцями станції юннатів), подивитися та придбати роботи вихованців СЮН (невеличкі магніти ручної роботи, трав'яні чаї, зібрані гуртківцями). Усі зароблені кошти пішли на розвиток міні-зоопарку.

Можливості погладити, потримати тваринок у руках особливо раділи маленькі каховчани.

Зацікавленість викликала і виставка-конкурс макетів будиночків для домашніх улюбленців «Хатинка для тваринки» (вихованців СЮТ).

Переможців обирали спеціально запрошені гості Олександр Липа та Олександр Павлов, а також Ольга Радіонова і Олена Сушко.

Призерами стали: Мицишин Софія (у номінації найкомфортніший будиночок), Коваль Анатолій (найкреативніший) та Скорик Павло (глядацькі симпатії). Переможців чекали невеличкі призи для створення чудового настрою.

Усі бажаючі мали змогу пройтися зоодвориком станції юннатів та побачити усіх мешканців міні-зоопарку.

Квест-гра «У пошуках Чеширського кота» захопила учасників. Персонажі книги Льюїса Керролла «Аліса в Країні чудес»: Кролик, Король, Королева та синя Гусениця зустрічали команди у різних місцях із цікавими завданнями.

Так, поступово долаючи перешкоди, гравці просувалися до човнової станції, де на них чекав скарб, який треба було спочатку знайти за допомогою металошукача, смачний куліш та сосиски, жарені на вогнищі.

Чудова погода, лагідне жовтневе сонечко, весела дружна компанія – ось що треба для щастя. Всі учасники розходилися втомлені, але задоволені.

Усе це дійство стало можливим, завдяки креативності та енергійності Ольги Радіонової, Олени Сушко та викладачів СЮН і СЮТ.

Олена ЯХНО
"Каховська Зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон