У Херсоні відновлюють «Будинок футболу»

Влітку на херсонському стадіоні "Освіта" ми проводили суботник. І тоді я казав, що цим заходом ми розпочинаємо масштабний інвестиційний проект, розрахований на два роки, в рамках якого в області збудують 26 футбольних полей, 13 – завершать вже цього року.

Приємно, що маленькі спортсмени вже мають змогу займатися на новенькому стадіоні зі штучним покриттям. Ми відкрили його 3-го жовтня на стадіоні «Освіта» (проспект 200 років Херсона, 19).

Крім того, там проводяться відновлювані роботи у недобудові, розташованій на території дитячо-юнацької спортивної школи. Вона має 2 поверхи, і це дозволить створити в ній комфортні умови для спортсменів. На першому - буде конференц-зала, лазня та кабінети для тренерів, на другому - номери для футболістів.

Також у розпорядженні спортсменів будуть тренажерні зали та душові кімнати. Всі роботи здійснюються за рахунок спонсорських коштів, зокрема і компанія "Нібулон" зробила свій вагомий внесок.

Щодо фінішу відбудови "Будинку футболу", то треба сказати, що повне завершення реконструкції припаде на 2018 рік. На разі вже встановлено склопакети, ведуться роботи з утеплення фасаду.

Так, крок за кроком ми відроджуємо футбольну інфраструктуру області, залучаючи все більше молоді до спорту, і тим самим будуємо здорове майбутнє країни.

Переконаний, відновлення «Будинку футболу» має важливе значення для розвитку та популяризації цього виду спорту на Херсонщині, - заявив Андрій ГОРДЄЄВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон