Отримали навички військово-патріотичної діяльності на Херсонщині

Представники молоді Луганщини долучились до Всеукраїнської акції "Оборонна свідомість: Олешківська Січ", яка відбувалася в Скадовську на Херсонщині.

"Я вперше був на такому масштабному заході для молоді. Дуже сподобалося. Вільного часу майже не було, програма щільна та насичена новими локаціями, тренінгами та військово-патріотичними іграми", - поділився враженнями від поїздки учасник від Кремінського району Максим Трубіло.

Участь в акції виявилася дуже корисною. Насамперед навчання передбачало працю над розвитком цілісної особистості, отримання прикладів мужності та самовідданості на основі історії українського козацтва, спілкування з військовослужбовцями та краєзнавцями, проходження курсу надання першої медичної допомоги, інженерної справи та користування зброєю.

За п'ять днів молоді люди опанували ефективні практики здійснення територіальної оборони, отримали навички військово-патріотичної діяльності.

На думку організаторів заходу, ці знання дуже знадобляться у житті. Особливо вони важливі для молоді тих територій, де триває АТО.

За матеріалами "Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон