У Херсоні покажуть "Сім самураїв"

Завтра, 16 вересня, о 13:00 у Херсонському художньому музеї відбудеться перегляд класичної японської драми Акіри Куросави "Сім самураїв"

Запрошуємо в кіно! Кінопоказ буде цікавий усім шанувальникам японської культури та мистецтва.

Херсонський Художній Музей
Херсон вул. Соборна, 34

P.S. ...Японія 16 століття. У країні палає громадянська війна, всюди орудують банди розбійників і мародерів. Бідні селяни наймають для свого захисту сімох самураїв, які згуртовують роздроблених і малодушних жителів села в цій боротьбі...

Семеро людей - сім різних характерів. У кожного з них є свої вагомі причини, щоб погодитися на цю ризиковану роботу: один, досвідчений воїн, скористався можливістю придбати вірних друзів, інший одержимий юнацьким романтизмом, аскет, відчужений від усього, крім відточування своєї майстерності, бідняк, що рубав дрова за чашку рису, колишній селянин, веселун, що допомагає товаришам влучним слівцем в хвилини небезпеки.

Фільм "Сім самураїв". Країна: Японія, рік випуску: 1954, режисер: Акіра Куросава

В ролях: Тосіро Міфуне, Такасі Сімура, Кейко Цусіма, Юкіко Шімазакі, Каматари Фудзівара, Дайске Като, Исао Кімура, Мінору Чиаки, Сейдзі Міягуті, Йошио Косуги

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон