Керівників Херсонщини нагородили на полігоні

Сьогодні, 9 вересня, на території загальновійськового полігону у селі Раденськ Олешківського району, пройшло відзначення І річниці проведення зборової підготовки військовозобов'язаних підрозділів територіальної оборони Херсонської області.

У цьому році зборова підготовка військовозобов'язаних підрозділів територіальної оборони розпочалася 7 вересня і триватиме до 16 вересня. Впродовж цього часу мешканці Херсонської області проходитимуть учбові воєнні навчання разом з військовослужбовцями.

Свою підтримку для гідної організації процесу надали й депутати Херсонської обласної ради. Так, зокрема Юрій Рожков подарував підрозділам водонепроникні намети, діжки для води та генератор.

В рамках відзначення річниці проведення зборової підготовки волонтер Ради волонтерів при Міністерстві оборони України Ольга Данилова нагородила голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера та голову Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва відзнаками Президента України "За гуманітарну участь в антитерористичній операції".

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон