У Херсоні буде «Кип’яток»

У неділю, 10 вересня, стартує другий сезон освітнього проекту PRO100 від Херсонської молодіжної ініціативної групи «Кип'яток».

Лекторкою першої вересневої зустрічі у рамках PRO100стане Дар'я Нудьга – інструктор з йоги студії YogInn. А темою обрано «Йога + тiло = здоров'я?»

Під час зустрічі мова піде про те, з чого слід починати практику і чому взагалі варто займатись йогою, як знайти свого інструктора, де можна займатись практиками, що робити зi старими травмами i чи варто терпiти бiль. Дар'я розповість про власний шлях до йоги, яким він був і як йога вплинула на її життя відповість на запитання.

«Аштанга-йога – це моя пристрасть, – каже Дар'я Нудьга. – Я розповім про те, чим ця система відрізняється від хатха-йоги. Разом з'ясуємо, чому з початком практики «прокидаються» старі травми та як не нашкодити собі».

За форматом проекту PRO100 у лектора буде лише 100 хвилин, щоб поділитися власним досвідом та знаннями з учасниками зустрічі, дати відповіді на запитання.

Зустріч «Йога + тiло = здоров'я?» з Дар'єю Нудьгою відбудеться 10 вересня о 10:00 на галявині біля Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара (вул. Героїв Крут, 2).

Бажано взяти з собою килимки для йоги та одягнути зручне вбрання для участі у практичній частині заходу. Участь у заході безкоштовна.

ХМІГ «Кип'яток»

PRO100 - це платформа для зустрічей з експертами, що володіють знаннями і навичками в певній сфері, з аудиторією, зацікавленою в придбанні нової, корисної та практичної інформації.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон