У Херсоні влаштували еко-виставку виробів з природних матеріалів

На минулому тижні, в рамках Днів сталої енергії, відбулася еко-виставка «Шляхи формування екологічної культури в дошкільних закладах міста Херсона».

Захід організували задля інформування не тільки дітей, а й дорослих щодо проблеми довколишнього середовища. Зараз скрізь можна почути про важливість сортування та переробки побутових відходів.

Саме тому представленні вироби були виготовлені з пластикових пляшок, пластику, пакетів та батарейок.

Під час заходу активісти Громадянської мережі ОПОРА розповіли, як можна застосовувати чисту енергію у побуті та як виховувати у дошкільнят розуміння принципів збереження довкілля.

«Зараз не тільки вихователі повинні привчати дітей до корисних звичок. Насамперед це повинні робити батьки. Потрібно розповідати дітлахам про проблему сміття загалом та як з ним поводитись», – зазначила місцева координаторка житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Плакати та брошури з порадами, які отримали учасники заходу, підготовлені в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

Громадянська мережа «ОПОРА»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон