Херсонських студентів привітали керівники Херсонщини та Литви

Незвичайним став сьогодні, 1 вересня святковий концерт з нагоди Дня знань у ККЗ «Ювілейний»: херсонських першокурсників вітали голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв,голова облради Владислав Мангер та голова Сейму Литовської Республіки Вікторac Прaнцкieтic, який з офіційним візитом перебуває в Україні.

"Сьогодні ви вступаєте у доросле життя, ви те нове покоління, яке буде розвивати нашу державу у всіх напрямках. І тому, дорогі друзі, я дякую вам за те, що ви обираєте український проєвропейський шлях», - звернувся до студентів голова ХОДА Андрій Гордєєв.


«Я зичу вам якомога більше цікавих днів навчання. Нехай знання вам даються легко, а головне – нехай вони стануть вам у пригоді в майбутньому. Зростайте, навчайтеся та твердо пам'ятайте: ви потрібні нашій державі!», - сказав голова облради Владислав Мангер.


Голова Сейму Литовської Республіки Вікторac Прaнцкieтic розповів, що є викладачем, професором, а колись був деканом факультету агрономії, тому для нього велика честь брати участь у такому святкуванні. «Ми вітаємо вас з Днем знань, а також вітаємо Україну з днем, коли у дію вступає Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом», - сказав голова Сейму Литовської Республіки Вікторac Прaнцкieтic.

До привітань приєднався народний депутат України Олександр Співаковський, який, звертаючись до першокурсників ліцею та ХДУ підкреслив, що "Херсон - це найкраще місто в Україні, а ХДУ - це сучасний навчальний заклад з високопрофесійним викладацьким складом, який має такі професійні компетентності, що робить випускників конкурентоздатними в сучасному світі і водночас щасливими людьми.


Сьогодні особливий день в житті українців. Мабуть, символічно, що в День знань набула чинності Угода про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Це крок, який визначає майбуття України",- підсумував все вищесказане на святі народний депутат України Олександр Співаковський.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон