Херсонська облрада за "Усмішку дитини"

Вчора, 31 серпня, члени бюджетної комісії Херсонської обласної ради підтримали виділення додаткових коштів на реалізацію проекту "Усмішка дитини".

Комунальному некомерційному соціальному підприємству "Оберіг" Херсонської обласної ради виділено додатково 54,8 тис. грн на реалізацію проекту "Усмішка дитини" (поїздка до Миколаївського зоопарку), оскільки була допущена помилка в розрахунку до кошторису.

Нагадаємо, КНСП "Оберіг" ХОР здійснює підтримку військовослужбовців, сімей загиблих воїнів, ветеранів антитерористичної операції з метою забезпечення захисту їх прав.

Під час розмови з депутатами обласної ради, в. о. директора підприємства Лариса Цигульська, підняла питання щодо збільшення асигнувань на заробітну плату працівників та виділення коштів на заробітну плату для юриста.

"КНСП "Оберіг" не лише реалізує соціально важливі програми, але і допомагає воїнам АТО та їх сім'ям у судових процесах. Оскільки в установі немає юриста, то ми наймаємо юристів зі сторони. Звичайно, за відповідну оплату. Судів ще багато, але коштів на заробітну плату для юриста вже немає", – пояснила Лариса Цигульська.

Херсонська обласна рада

P.S. Остаточне рішення з цього питання прийматиме сесія Херсонської обласної ради наступної п'ятниці, 8 вересня.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон