Херсонщина: завод залишається мрією

Привід поставити під сумнів чесність представників командитного товариства ''Львіворгсинтез'', котрі 5 років носяться по Новій Каховціз ідеєю будівництва сміттєпереробного заводу, з'явився у влади сусідньої Каховки.

Після презентації, яку організували вони на одній з весняних сесій Каховської міськради, міський голова Андрій Дяченко звернувся до власника приміщення, де розташований офіс ''Львіворгсинтезу''.

— Вони вказують своєю адресою будинок по вул. Фабричній, 1, у Новій Каховці. Ми надіслали запит компанії ''Каховгідромонтаж'', що є власником будівлі. На нього отримали відповідь: ''За вказаною адресою ''Львіворгсинтез'' не знаходиться'', — розповів Андрій Дяченко.

Нагадаємо, що представники новокаховського товариства ''Львіворгсинтез'' понад 5 років тому обіцяли вкласти $50 млн. у сучасну сміттєпереробку у Новій Каховці.

Навесні цього року вони нагадали про себе знову і звернулися з проханням виділити їм земельну ділянку ще й у Каховці.

За це пообіцяли створити 120 робочих місць і привести інвестора з Німеччини. Але переконати в серйозності своїх намірів представників Каховської міськради їм поки не вдалося.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон