Андрій Гордєєв – журналістам: Херсонщина – твій шлях до вражень

Херсонську область, у рамках проекту «Схід та Захід разом», який здійснювався спільно з громадською організаціює Інтерньюз та агентством США з міжнародного розвитку USAID,відвідали журналісти 5-ти областей України.

Вони побували в Асканії-Новій, на Кам'янській Січі та інших цікавих місцях Херсонщини. На сам кінець туристичної подорожі журналісти вирішили познайомитися з головою Херсонської облдержадміністрації Андрієм Гордєєвим і обговорити з ним нагальні питання, вирішення яких ще більше посилило б туристичний потенціал регіону.

Це і розвиток інфраструктури, зокрема будівництво автошляхів, і реформа децентралізації, і покращення залізничного сполучення південної області з західними областями країни.

Враження від подорожі Таврією журналісти висвітлили у своїх публікаціях. Авторам найкращих матеріалів пообіцяли подарувати футболки з написом «Херсонщина – твій шлях до вражень», - такі ж яскраві, як і вся Херсонщина.

Елеонора ГУСЬКОВА

P.S. Прес-служба облдержадміністрації ознайомилася з публікаціями учасників прес-туру і визначила трьох авторів, які отримають «сонячні херсонські привіти»:

Юлія Сабаєва, видання «Телегазета» м.Старобільськ Луганська область. За широкий спектр висвітлення туристичних родзинок Херсонщини: «Туризм: місцеві ресурси», «Винний туризм», «Жителі Асканії-Нова».

Гоголь Діана, видання Тернопільські експрес-новини «Терен», за цікавий фоторепортаж та позиціонування відпочинку на Херсонщині як альтернативи закордонню. Публікація «Тернополянам не потрібно їхати на Мальдіви, в Україні є свої» набрала близько 50-ти тисяч переглядів.

Чертушкін Володимир, газета «Приазовський робочий» м. Маріуполь, за тверезий аналітичний погляд на проблеми і перспективи туристичної галузі Херсонської області. Матеріал «На Херсонщині журналісти обговорили проблеми туризму».

Дякуємо усім журналістам за участь. Нам було цікаво ознайомитися з вашим неупередженим поглядом на Херсонську область. Завжди готові до співпраці!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон