У Херсоні на станції переливання крові стабілізовано тиск води

У липні фахівцями Водоканалу виконані роботи для забезпечення стабільного тиску в водомережах важливого об'єкта медичної сфери– Обласного центра служби крові (Миколаївське шосе,7).

Це відбулося завдяки зонуванню мережі водопостачання та встановленню автоматичного регулятора тиску, який дозволяє підтримувати на всіх поверхах станції переливання крові постійний тиск у водопровідній мережі.

У випадку зниження водорозбору і, як наслідок, підвищення тиску в мережі вище нормативного, надлишок води через регулятор скидається у міську водопровідну мережу.

Подібна технологічна схема дозволяє захистити мережі водопостачання від різких перепадів тиску та гідравлічних ударів, що подовжує строк експлуатації обладнання та підвищує надійність водозабезпечення медичного закладу.

Довідка. З 2015 року системи регулювання гідравлічних параметрів мереж на основі автоматичних регуляторів тиску успішно працюють по вул.Університетській, 19, вул.Арктичній, 3, вул.Володимирова, 6.

МКП Херсонський Водоканал

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон