Олена Урсуленко: Необхідно підтримувати лише ті проекти рішень, де є бюджетні запити

Про це, звертаючись до депутатів міськради, які зібрались сьогодні на позачергову сесію, сказала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко:

«На сьогоднішню позачергову сесію виноситься 20 питань, з них - 15 щодо розподілу 65 млн. гривень понадпланових надходжень до бюджету.

Хочу наголосити, що в грудні 2016 року ми прийняли різні програми щодо розвитку міста, затвердили бюджет Херсона в розмірі 2 млрд. 300 млн. гривень для стабільної життєдіяльності громади, для забезпечення роботи комунальних підприємств.

Це вже вдруге за рік розподіляються понадпланові надходження до бюджету, і щоразу фінансування освіти, охорони здоров'я по залишковому принципу.

Давайте виконаємо нарешті обіцяне, сьогодні підтримаємо в першу чергу соціально важливі галузі.

Вважаю, що треба підтримувати лише ті проекти рішень, де є бюджетні запити», - сказала секретар Херсонської міської ради Олена УРСУЛЕНКО.

P.S. Сьогодні, 12 липня депутати Херсонської міськради черговий раз не змогли узгодити бюджетні питання та затвердити порядок денний сесії.

Було оголошено перерву в засіданні сесії, оскільки для продовження розгляду бюджетних питань не вистачає голосів (24 депутати - кворум 28).

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко запропонувала керівникам фракцій узгодити дату наступного сесійного засідання.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон