Центр зайнятості допомагає укомплектувати лави патрульної поліції Херсона

В Херсонському обласному центрі зайнятості відбувся Відео-ярмарок вакансій задля укомплектування потреби у інспекторах патрульної службиУправління патрульної поліції у місті Херсоні, що складає 128 осіб.

За словами заступника директора Херсонського обласного центру зайнятості Людмили Барабаш - цей сучасний метод спілкування роботодавця та шукачів роботи дозволить якомога оперативно задовольнити потреби роботодавця, адже це одне із головних завдань служби зайнятості.

Учасниками ярмарку одночасно стали 15 базових центрів зайнятості області, які запросили до участі у ярмарку шукачів роботи Бериславського, Великолепетиського, Великоолександрівського, Верхньорогачицького, Високопільського, Горностаївського, Іванівського, Каланчацького, Каховського, Нижньосірогозького, Нововоронцовського, Новотроїцького, Скадовського, Цюрупинського та Чаплинського районів.

Презентували потребу у інспекторах патрульної служби куратор набору - капітан поліції Сергій Бортник, інспектор із зв'язків з громадськістю-лейтенант поліції Олена Вахтель, інспектор патрульної поліції-лейтенант поліції Денис Вишневський.

Шукачі роботи-учасники відео-ярмарку мали змогу детально ознайомитися з етапами відбору інспекторів патрульної служби, вимогами до кандидатів, необхідними якостями та навичками, умовами праці, заробітною платою, соціальним пакетом тощо.

Після виступу представників Управління патрульної поліції в м. Херсоні шукачі роботи ставили питання, що їх цікавили, та отримували відповіді на них.

Набір претендентів на посаду інспектора патрульної служби здійснюється на умовах конкурсу, офіційний сайт Департаменту патрульної поліції www.patrol.police.gov.ua

Термін подання документів на участь у конкурсі - до 11 липня 2017 року включно.

Прес-центр Херсонського регіонального
центру зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон