У грозову ніч варвари «вбили» квітучі дерева

Чи можна назвати людьми тих, хто знищує ЖИВІ істоти – дерева, кущі, квіти?! Чи можна створити благоустроєне, комфортне місто,коли якісь нелюди безжально трощать лавки в улюблених місцях відпочинку городян, псують урни для сміття, грубо розмальовують стіни, зносять побутовий непотріб на зелені газони?..

В Дніпровському районі, в ніч з 03 на 04 липня, на перехресті вулиць Університетської та Видригана варварськи вирізані 5 ЖИВИХ квітучих лип, стовбури вивезені , листя та гілки покинуті як непотріб на зеленій зоні! Незважаючи на буревій і шалені блискавки, сильний вітер і дощ, варвари вийшли на «полювання» і знищили зелену красу, безкарно залишивши місце злочину!

Виконавчий комітет Дніпровської районної у місті Херсоні ради звернувся до правоохоронців щодо відповідного орієнтування патрульних нарядів, оскільки за інформацією відділення поліції офіційних звернень про злочин до них не надходило.

Херсонці! Якщо вам не байдуже наше місто, якщо ви щиро бажаєте, щоб наші старі, діти і онуки дихали свіжим повітрям, відпочивали у літню спеку під зеленими кронами, просимо виявляти пильність і активно реагувати на подібні випадки, оскільки безкарність породжує подальші злочинні дії варварів! Якщо Ви володієте будь-якою інформацією з приводу вирубки дерев у ніч з 03 на 04 липня, прохання повідомити за телефонами виконкому: 35-43-45, 35-50-03 або e-mail: drik@ukr.net або 102. Анонімність звернення гарантуємо.

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон