Мангер: "Арабатці" необхідне перезавантаження

Про це голова Херсонської обласної ради заявив на засіданні Наглядової ради комунального підприємства «База відпочинку «Арабатська стрілка», що в Генічеському районі Херсонщини.

Сьогодні, 5 липня члени Наглядової ради комунального підприємства «База відпочинку «Арабатська стрілка» Херсонської обласної ради провели друге засідання, присвячене підбиттю підсумків за результатами поїздки на «Арабатську стрілку».

Колегіально члени комісії погодилися з тим, що ситуація на «Арабатській стрілці» катастрофічна. Це і в плані самих умов для відпочиваючих, і в господарському та фінансовому.

Під час візиту до бази відпочинку депутати побачили наполовину розвалені будиночки, гори сміття, бруду та повний хаос в документації.

Як відзначила депутат обласної ради Оксана Булахова, на підприємстві вона нарахувала понад 20 порушень у кадровій роботі.

Зокрема, відсутні журнали реєстрації відпочиваючих, журнал реєстрації інструктажів з питань пожежної безпеки та навіть не вчасно вносяться дані до трудових книжок працюючих. Тому було запропоновано ввести в закладі посаду кадровика (0,5 ставки). Одноголосно депутати пропозицію підтримали.

«Впевнена, що за місяць можна всі ці порушення усунути», – наголосила депутат.

У черговий раз депутати наголосили на своїй принциповій позиції – всі будиночки, що знаходяться на території «Арабатської стрілки», мають бути у власності громади.

«Ніяких будиночків приватних чи фізичних осіб там бути не має!», – зауважив депутат обласної ради Олександр Синенко.

Таку позицію депутатів підтримав і голова обласної ради Владислав Мангер: «Результати вашої поїздки є свідченням того, що Арабатці необхідна не просто модернізація, а повне перезавантаження!».

Сьогодні ж всі члени Наглядової ради надали її голові Василю Федіну свої пропозиції, на основі яких в найближчі декілька днів буде випрацюваний алгоритм по врятуванню «Бази відпочинку «Арабатська стрілка».

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон