Пропагандистські війни на кордоні Херсонщини

Російські окупанти продовжують намагання дискредитувати українських прикордонників на адміністративній межі із тимчасово окупованою територією АР Кримта створити "фейкову картинку" вдалого туристичного сезону на анексованому півострові.

Так, сьогодні 5 червня, українські військовослужбовці, які несуть службу біля КПВВ "Чонгар", зафіксували з боку Криму роботу представників знімальної групи одного із пропагандистських ЗМІ окупанта.

Цікаво, що як тільки російські журналісти розпочали роботу, окупанти значно пришвидшили пропускні операції.

Якщо вже протягом тижня окупаційні служби в середньому пропускають 5-6 автівок за годину, то із початком роботи так званих ЗМІ за годину вже проїжджали 15-20 транспортних засобів. Такі дії, швидше за все, проводяться окупантами для виправдання черг і показу загальної "позитивної картинки".

Прес – служба
Бердянського прикордонного загону

P.S. Слід зауважити, що загалом кількість громадян та транспортних засобів у напрямку Криму, порівнянні з минулим роком, суттєво знижується. Тільки за червень цього року кількість громадян, які перетинають адмінмежу в обох напрямках знизилась у порівнянні з минулим роком на 37 тисяч, а транспортних засобів на 10 тисяч у порівнянні з червнем 2016 року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон