Херсонські вихователі дізнались про відновлювальні джерела енергії

Наприкінці червня відбулась чергова інформаційна зустріч «Енергія сонця – енергія життя» для працівників та вихователів херсонського дитячого садочка №11,організована Громадянською мережею ОПОРА спільно з КП «ХЕСКО».

Учасники зустрічі дізналися про актуальність альтернативної енергії в Україні та її види. Увагу приділили прикладам використання енергії сонця у побуті, на великих підприємствах, а також у школах та дитячих садочках. Адже вже зараз у Херсоні та в Херсонській області вдало використовують відновлювальну енергію, зокрема, вітряки та сонячні панелі, особливо в приватних будинках.

«Ми вже знаємо про деякі херсонські садочки, які працюють від сонячних панелей. Це дуже вигідно, але й не дешево. Можливо, згодом всі навчальні заклади перейдуть на енергію сонця, час не стоїть на місці», - прокоментувала учасниця зустрічі.

«Приємно працювати з людьми, які дійсно цікавляться такою важливою темою. Це вже не перша наша спільна зустріч, проведена разом з ОПОРОЮ. Адже ми працюємо в спільному напрямку», – прокоментував захід Ігор Семенішин.

«Я дуже задоволена результатом зустрічі. Зацікавленість херсонців щодо відновлювальних джерел енергії з кожним днем зростає. Гадаю, ми на правильному шляху», – зазначила місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Плакати та брошури з порадами, які отримали учасники заходу, підготовлені в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

ОПОРА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон