«Єдиний Щит» проти корупції

Як відомо, вчора, 22 червня, у Херсоні працівниками прокуратури в стінах Херсонської міської ради проводилися обшуки в рамках перевірки можливої причетності до розкрадання бюджетних коштів посадовими особами.

Пізніше прокурор області В.Тригубенко повідомив, що діями начальника одного із управлінь Херсонської міської ради та його підлеглим було причинено збитків на суму близько 600 тисяч гривень.

Активісти громадської організації «Єдиний Щит», в свою чергу, проводять громадське розслідування з метою з'ясування, чому кошти, які мешканці херсонських гуртожитків справно сплачують за використану електроенергію на рахунки комунальних підприємств, керівництво тих самих КП не перераховує енергопостачальній компанії.

В результаті таких дій родини херсонців з маленькими дітьми та літніми людьми змушені були сидіти без світла, а темні під'їзди багатоповерхівок ставали небезпечними для громадян. Крім того, існує припущення, що комунальні підприємства двічі отримували на свої рахунки компенсації з державного бюджету та місцевого.

В рамках громадського розслідування причетності чиновників Херсонської міської ради до розтрати бюджетних коштів активісти звертаються до органів прокуратури, с проханням перевірити та встановити факти ймовірного зловживання керівниками комунальних підприємств їх посадовими обов'язками.

ГО «Єдиний Щит»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон