Співаковський: Даруйте людям надію, віру в зцілення, терпимість і добро

Народний депутат України Олександр Співаковський привітав медичних працівників з професійним святом:

«Сердечно вітаю всіх працівників медичної сфери з професійним святом! Прийміть нашу щиру вдячність і повагу.
Обравши такий непростий шлях служіння людям, ви взяли на себе відповідальність за найвищу цінність на землі — людське життя. Тож ви постійно на передовій, де б не працювали — у воєнному шпиталі чи сільському ФАПі.

Праця медика взагалі є великим щоденним служінням в ім'я і на благо людей. Саме вам ми зобов'язані своєю появою на світ. А у важкі моменти ваші дбайливі руки, високий професіоналізм і милосердя повертають нам надію і радість життя, дарують впевненість у собі, гарне самопочуття і настрій.

Ніколи не перестаю захоплюватися вашій витримці і оптимізму, вмінню не опускати рук навіть у найекстремальніших ситуаціях. І так хочеться вірити, що розпочаті зараз перетворення в медичній сфері нарешті сприятимуть покращенню умов і оплати вашої благородної праці, додадуть віри у завтрашній день нашої прекрасної країни.

Даруйте й надалі людям надію, віру в зцілення, терпимість і добро, і нехай ваші серця ніколи не черствіють! Щастя вам і вашим родинам. І — будьте здорові!», - побажав медикам Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон